7ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου

Έρχεται και φέτος για 4η συνεχή χρονιά, πιστοί στο ραντεβού μας, θα είμαστε στο Graphic Stories Cyprus!!! Στις 23 Μαΐου 2021 η ώρα 11:00-13:00 θα είμαστε στο Agaia School of Art & Design για τους μικρούς μας φίλους. Let’s “Break Down the Walls” μέσα από ένα εργαστήρι Κινουμένων Σχεδίων για να δώσουμε τα δικά μας μηνύματα ελπίδας για ένα ομορφότερο κόσμο. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας – και καλής διάθεσης!!!

Graphic Stories Cyprus

Το Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus, θέτει ως στόχο την καλλιέργεια εικαστικής παιδείας και την ανάπτυξη κριτικής αντίληψης γύρω από τις σύγχρονες γραφικές τέχνες και τα θέματα που τις απασχολούν, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και διεθνώς. Παράλληλα συμβάλει στην προώθηση και προβολή της Κυπριακής οπτικής επικοινωνίας και δημιουργίας όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό και στην ενθάρρυνση της δικτύωσης με πολιτιστικά ιδρύματα, φορείς και ομάδες σύγχρονης τέχνης στο εξωτερικό.

Η διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και εργαστηρίων είχε ως στόχο την κατάδειξη και την προώθηση της αξίας της οπτικής επικοινωνίας στο ευρύ κοινό, τη δημιουργία κουλτούρας και αξιών καθώς και τη διασύνδεσή της με τα τεκταινόμενα στο κοινωνικό πεδίο.

Το 7ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories Cyprus έρχεται το τριήμερο: 21-23 Μαΐου 2021

Πέρυσι

Το 2020 το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία λίγες μέρες πριν το πρώτο lockdown της Κύπρου.

Φέτος

Το 2021 και ενώ η δύσκολη περίοδος της πανδημίας επιμένει παγκόσμια, εμείς “Γκρεμίζουμε τα Τείχη” και πραγματοποιούμε την καθιερωμένη ετήσια γιορτή των δημιουργικών της Κύπρου, το Graphic Stories Cyprus, και όχι μόνο, κατά το τριήμερο 21-23 Μαΐου!

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει live streaming για online παρακολούθηση μέσω Zoom.

Σημαντικές διευκρινίσεις:

Για τις διαλέξεις θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης με φυσική παρουσία για μέγιστο αριθμό 50 ατόμων. Οι διαλέξεις θα προβληθούν με live streaming μέσω του Zoom.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης, εκτός στην περίπτωση αλλαγής των μέτρων όπου θα πραγματοποιηθούν online μέσω Zoom.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα με βάση τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Βρείτε το Graphic Stories Cyprus εδώ και εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το 7ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus εδώ.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε παρακάτω το trailer για το Συνέδριο:

Μοιραστείτε το: