Αναστασία Κοζίμπα

Μουσικός – Θεατρική συγγραφέας

Γεννημένη στην όμορφη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαΐου 1990 η Αναστασία Κοζίμπα από μικρή ηλικία ήξερε τι δρόμο θα ακολουθούσε στο μέλλον.

Ξεκινώντας kick boxing στα οχτώ της χρόνια και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα με διάφορες διακρίσεις στον χώρο και τίτλους αγωνιστικών, αποφάσισε ότι η μουσική και το θέατρο είναι ο μοναδικός τρόπος έκφρασης και εξωτερίκευσης δυναμισμού.

Έτσι άρχισε σε ηλικία δεκατέσσερα ετών να ασχολείται με την μουσική και την αρμονία ακολουθώντας μια σειρά σπουδών πάνω σε αυτό. .Έχοντας τελειώσει και το τμήμα Ηχοληψίας Θεσσαλονίκης.

Πραγματοποιεί διάφορες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους της πόλης της και ταυτόχρονα προσθέτονται στο ενεργητικό της συμμετοχές σε γνωστές σκηνές της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας. Δημιουργεί την δικιά της μουσική πορεία από το 2007 έως και σήμερα, αποκτά φίλους και το δικό της κοινό στον χώρο και γίνεται γνωστή για την εξωτερίκευση συναισθημάτων μέσα από στίχους αλλά και από ερμηνείες γεμάτες πάθος με την ιδιαιτερότητα της χροιάς της.

Το 2009 αναλαμβάνει μουσικός παραγωγός στο “mosquito radio” έχοντας δικιά της ώρα που ασχολείται με τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το 2014 υπογράφει το σενάριο της ταινίας Dark Illusion με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Ανδρέα Μαριανό. Κατακτώντας το Βραβείο Κοινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Βραβείο Καλύτερου Σεναρίου Φεστιβάλ Κύπρου.

Ακολουθούν η συμμετοχή στο 6ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ‘’ Γέφυρες’’ του Λονδίνου και στο 8ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ελληνικών Παραγωγών.

Το 2015 επιστρέφει με την πρωτοποριακή θεατρική παράσταση “Ζήνωνας” σε κείμενο και σκηνοθεσία της ίδιας.

Υπογράφει το 2016 κείμενο και σκηνοθεσία στην θεατρική παράσταση
“Άι στο Διάολο, Σε λατρεύω” .

Το 2019 επιστρέφει με την πρώτη έκθεση φωτογραφίας στην Ελλάδα που ενώνει όλες τις αισθήσεις, με όνομα “Ψυχές και Σώματα” . Σαράντα φωτογραφίες με δικό τους κείμενο, ήχο, γεύση και άρωμα που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το 2020 δημιουργεί την ιστοσελίδα και blog “KANTADA POEM” που προσφέρει την δυνατότητα μουσικών καντάδων όπως τον παλιό καιρό αλλά και άρθρα, ποίηση της ίδιας.

Και στο σήμερα αναμένουμε την έκδοση μιας ποιητικής συλλογής της σε συνεργασία μεγάλου εκδοτικού οίκου.

Μοιραστείτε το: