Αργυρό μετάλλιο για την Εθνική μας στην Βουδαπέστη

Μπράβο στα κορίτσια μας και στους προπονητές!!!!!!!

Ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα

“Ένα ακόμη μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στην Καλλιτεχνική κολύμβηση κατά την διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που πραγματοποιείται στην Βουδαπέστη. Η Εθνική ομάδα, με μια πολύ νεανική και ελπιδοφόρα σύνθεση, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα του Κόμπο την Πέμπτη 13 Μαΐου το απόγευμα.

Ήταν το τρίτο μετάλλιο μετά το αργυρό που κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη την Τρίτη στο Τεχνικό Σόλο και το χάλκινο που πήρε η ίδια πρωταγωνίστρια την Τετάρτη στο Ελεύθερο Σόλο.

Το 8ο μετάλλιο

Ήταν συνολικά το 8ο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών.

Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε με 89.1000, έναντι 94.1000 της Ουκρανίας που πήρε την πρώτη θέση και 86.0667 της Λευκορωσίας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Τα κορίτσια που μετείχαν στο πρόγραμμα ήταν: Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

Με αυτό τον τελικό ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μας

Με τον τελικό του Κόμπο, ολοκληρώθηκαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής μας Ομάδας στη Βουδαπέστη, με το μυαλό πλέον να επικεντρώνεται στην Ολυμπιακή πρόκριση, τον ερχόμενο μήνα (10-13/6) στη Βαρκελώνη”

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιραστείτε το: