Η Αλεξάνδρα Κόνιακ σε μια Online Streaming συναυλία

Σε ό,τι αφορά τη ζωντανή μουσική, το καλοκαίρι που έρχεται δείχνει ακόμη αβέβαιο. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή, η Αλεξάνδρα Κόνιακ να μας προσκαλέσει στην πρώτη μεγάλη διαδικτυακή της συναυλία!

Θα μας παρουσιάσει το νέο της single “Μόνο εσένα”, που κυκλοφορεί μέσα Μαΐου από την Cobalt Music, θα μας θυμίσει μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια της μέχρι τώρα δισκογραφίας της και φυσικά τις πολυσυζητημένες διασκευές και το δυνατό πρόγραμμα που μας χαρίζει επί σκηνής τα τελευταία χρόνια.

Τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν σύγχρονες λύσεις, γι’ αυτό και η Αλεξάνδρα Κόνιακ με τους συνεργάτες της θα φροντίσουν, στο μέτρο του δυνατού, η εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα live της, να περάσει μέσα από τις οθόνες μας.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 29 Μαΐου στις 21:00 ακριβώς! Μην ξεχνάτε πως το live θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τη Δευτέρα 31 Μαΐου το βράδυ, για όποιον δεν μπορεί να το δει το Σάββατο.

Συντελεστές:

Πιάνο, ενορχηστρώσεις: Χρίστος Σερενές
Τύμπανα: Νίκος Παγώνης
Κιθάρα: Αλέξης Ζορμπάς
Μπάσο: Γιάννης Νάτσιος

Γκάιντα Special guest: Χρήστος Κυριαζής

Μαζί με την Αλεξάνδρα θα είναι και οι:

Ειδικά για την πρώτη live παρουσίαση του “Μόνο εσένα” τις φωνές τους μαζί με την Αλεξάνδρα θα ενώσουν οι: Σταυριαλένα Γκόντζου, Χρύσα Καρακάση, Κάλλια Κατσαντώνη

Ηχοληψία: Παύλος Πανταζόπουλος
Βοηθός ηχολήπτη: Σπύρος Βάρλας
Φώτα: Ανέτα Γκάτσου
Σκηνοθεσία: Κανέλλος Φωτογιαννόπουλος
Live Streaming: Σταύρος Καραμήτσος
Mastering: Δημήτρης Τζιόλας
Ηχητική Υποστήριξη: Sounds Good
Γραφιστική Επιμέλεια: Άγγελος Πουλιάσης
Styling: Όλια Λύκου
Hair styling: Δημήτρης Αρχοντόπουλος
Makeup: Αγγελική Καταλειφού
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Γεωργία Δρακάκη

Ευχαριστούμε τον Νίκο Εμμανουηλίδη και τον Σωτήρη Πανάγου για την πολύτιμη βοήθειά τους και φυσικά τον Αντώνη Γαβαλά και το HolyWood Stage για την υπέροχη φιλοξενία.

Live Streaming Powered by
P&Psound, Digital Honey Studios & Audiocom

Εισιτήρια εδώ.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιραστείτε το: