Η Κατερίνα Σολδάτου στο The Smithsonian Institution

Όπως αναφέρει η ίδια:

Ο μεγαλύτερος οργανισμός

“Τον Ιούλιο του 2019 έλαβα μια πολύ τιμητική πρόσκληση για να χορέψω ζωντανά για το “The Smithsonian Institution”, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος μουσικός, εκπαιδευτικός και ερευνητικός οργανισμός στον κόσμο. Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας και ενώ βρεθήκαμε μπροστά στην πανδημία, τα καταφέραμε τελικά.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 χόρευα σε μία από τις πιο αγαπημένες μου γέφυρες στην Ελλάδα, την “Γέφυρα Τάταρνα”, το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε από την Tile Films.

Η ομάδα

Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μου και εγώ είμαστε αυτοχορηγούμενοι στο έργο «Η Ελλάδα έχει ψυχή», το οποίο είναι αφιερωμένο στην προώθηση της μακράς ιστορίας της Ελλάδας και της φυσικής ομορφιάς μέσω του Aerial Dancing Σήμερα αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας τόσο σημαντικός οργανισμός έχει εκτιμήσει το έργο μας και αποφάσισε να το συμπεριλάβει στο διαφημιστικό ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη παραγωγή “The Smithsonian Institution”, το μοναδικό ντοκιμαντέρ “Aerial Greece”, που γυρίστηκε μόνο από drone. Το τελευταίο μέρος του βίντεο (41:00) περιλαμβάνει το έργο μας, «Η Ελλάδα έχει ψυχή», με σκηνές του Aerial Dance στη γέφυρα της Τάταρνα.”

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!

Η αναφορά στην Κατερίνα και το έργο της είναι από το 41:00 και μετά.

Βρείτε την Κατερίνα Σολδάτου εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Μοιραστείτε το: