Λόγος στο σώμα και σώμα στο λόγο

Σεμινάριο με τον Κρατερό Κατσούλη

Το θέατρο ως τρόπος επικοινωνίας.
Η επικοινωνία μέσα απ’ τη σωματική έκφραση.
Η σωματική έκφραση ως εργαλείο συνεννόησης.
Η συνεννόηση δώρο στην καθημερινότητά μας.

Στον χώρο του Κρατερού Κατσούλη

Το Modus Vivendi bKK με πολύ χαρά ανακοινώνει την έναρξη του καλοκαιρινού κύκλου θεατρικού εργαστηρίου “Λόγος στο Σώμα & Σώμα στο Λόγο”, στο χώρο μας στα Βριλήσσια, υπό την καθοδήγηση του εμπνευστή και δημιουργού του MV Κρατερού Κατσούλη.

Το σώμα μιλά! Με τη “στάση” του ενισχύει το λόγο μας. Κάποιες φορές “μιλάει” περισσότερο και καθαρότερα από το λόγο μας! Κάποιες φορές μπορεί ακόμα και άθελα μας να υπογραμμίζει περισσότερο ή και να αναιρεί το λόγο μας!

Διαβάζω, ακούω

Διαβάζω, ακούω, μαθαίνω, αντιλαμβάνομαι, κατανοώ, εκφράζομαι.

Ελάτε να γνωρίσουμε το σώμα μας και τη δική του γλώσσα, δίνοντας του χώρο και χρόνο να εκφραστεί! Χρησιμοποιώντας θεατρικά και ποιητικά κείμενα, θα ανακαλύψουμε τα δώρα από αυτή τη σπουδαία ένωση του λόγου και του σώματος, του σώματος και του λόγου!
Με οδηγό την αναπνοή μας, τη μουσική, την κίνηση, το Θεατρικό παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό, θα ανακαλύψουμε όχι μόνο τις υπάρχουσες δυνατότητες του, αλλά και νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης! Μαζί θα εξασκήσουμε την παρατηρητικότητα και τη μνήμη μας. Θα εστιάσουμε στο πώς να είμαστε σωματικά και βιωματικά, στο παρόν και στο τώρα!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, αλλά και σ´ όλους όσους θέλουν να ξαναθυμηθούν ή να ανακαλύψουν τη χαρά της δημιουργίας και της έκφρασης!

Έναρξη: Δευτέρα 28 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα έως 19 Ιουλίου
Ώρες: 17.30 – 20.30

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πληροφορίες & εγγραφές:
email: kraterosmodusvivendi@gmail.com
τηλ: 2106892276 – 6981806728

Μοιραστείτε το: