Οι Amadeus στο Gradina Urbana για ένα μοναδικό live

Η εκδήλωση:

Όπως διαβάζουμε για την συναυλία

“Αγαπητοί μας, θέλουμε να σας κάνουμε να χαρείτε με τις πιο θεαματικές εκδηλώσεις. Ένα εξαιρετικό συγκρότημα θα φτάσει στο #GrădinaUrbană την Κυριακή 13 Ιουνίου, για μια αξέχαστη βραδιά!

Οι Amadeus θα σας περιμένουν!

Η συναυλία υποστηρίζεται από τους Samburești, Carlsberg, Aqua Carpatica και Radio Guerrilla Domains

#LiveintheGarden

Ποιοι είναι:

Οι Andreea Runceanu (βιολί), Bianca Gavrilescu (βιολί), Patricia Cimpoiasu (τσέλο) και Laura Lăzărescu (πιάνο) τραγούδησαν σε περισσότερες από 40 χώρες σε τέσσερις ηπείρους και τα βίντεό τους έχουν συγκεντρώσει 140 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως.

Οι Amadeus, όπως ονομάζεται το συγκρότημά τους, είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα ηλεκτρικά κουαρτέτα όλων των γυναικών παγκοσμίως. Ο συνεχής και έξυπνος συνδυασμός κλασικών και σύγχρονων στοιχείων έχει πιστοποιήσει αυτήν το quarteto ως ένα από τα πιο δημοφιλή στο χώρο της κλασικής crossover μουσικής. Η αποστολή τους ήταν να φέρουν τους νέους κοντά στην κλασική μουσική και εμπνέοντάς τους να αρχίσουν να μαθαίνουν πώς να παίζουν ένα όργανο. Είναι περήφανες που ανήκουν στην Yamaha Europe.

Το 2000, μαζί με το Bond Quartet, ήταν οι πρώτοι στον κόσμο που χρησιμοποίησαν μια ηλεκτρική συστοιχία οργάνων για να επιτύχουν τον τέλειο συνδυασμό κλασικής και μοντέρνας, δημιουργώντας έτσι ένα νέο μουσικό στυλ. Κέρδισαν δημοτικότητα στη Ρουμανία πρώτα και πολύ σύντομα και διεθνώς. Μέχρι το 2010, κυκλοφόρησαν πέντε δίσκους με μια μεγάλη δισκογραφική και έπαιξαν σε όλο τον κόσμο.

Έκτοτε, είναι ανεξάρτητοι. Τα επόμενα δέκα χρόνια ήταν γεμάτα με διεθνείς περιηγήσεις και πολλά επιτυχημένα μουσικά βίντεο. Αυτές ήταν κυρίως παραστάσεις διάσημων τραγουδιών. Το 2020 κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ επετείου με πρωτότυπη μουσική, με τον τίτλο “Joy“.

Το καινούριο άλμπουμ

Το Joy είναι ένα 100% ανεξάρτητο έργο, έφερε επίσης μεγάλη ευτυχία. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε τραγούδι έχουν βάλει την ψυχή τους και ανυπομονούν να αγγίξουν και τις ψυχές των θαυμαστών τους σε όλο τον κόσμο.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις σχέσεις του με χιλιάδες κόσμου σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Συναυλίες στις οποίες οι μουσικοί θεώρησαν ότι η μουσική τους είναι η ενοποιητική ατμόσφαιρα στις ψυχές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων διαφορετικών χρωμάτων, θρησκειών και εθνοτήτων. Το άλμπουμ Joy είναι ένας μουσικός καθρέφτης καθενός από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος.

Το “Joy” έχει 14 τραγούδια και ανήκει στο μουσικό είδος της νέας εποχής, με μουσικές επιρροές που υπάρχουν εδώ και χρόνια στη μουσική του συγκροτήματος – κινηματογραφική, ευαγγελική, νέα κλασική και παραδοσιακή μουσική διαφόρων πολιτισμών. Για αυτό το άλμπουμ, συνεργάστηκαν με τον Xenti Runceanu, ο οποίος είναι ο συνθέτης και παραγωγός του συγκροτήματος. Το άλμπουμ έχει δύο κομμάτια με τον Faizan, έναν Μαλδίβικο κρουστό.

Βρείτε το συγκρότημα εδώ, εδώ και εδώ.

Εισιτήρια για την συναυλία εδώ.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!

*Μετάφραση από τα Ρουμάνικα: Κική Μηλοπούλου

Μοιραστείτε το: