Το HighLander στην Ελλάδα

Μια μοναδική εμπειρία για όλους!!!!!!!!!!

Από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2021, το βουνό του Ολύμπου θα υποδεχθεί την πεζοπορική περιπέτεια HIGHLANDER Adventur Mr Olympus.

Η ανακοίνωση

“Το HIGHLANDER Adventur, η υψηλών προδιαγραφών παγκόσμια περιπέτεια σε φυσικό πεδίο, η οποία ξεκίνησε το 2017, από την Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία ως παράγοντα “ευ ζην”, για τους λάτρεις της φύσης σε όλο τον κόσμο, θα διεξαχθεί στο βουνό των Θεών της Ελληνικής μυθολογίας, 6 με 10 Οκτωβρίου 2021.

Μετά από μια χρονιά όπου οι αθλητικές διοργανώσεις ματαιώθηκαν, το HIGHLANDER Adventur επιστρέφει πολλά υποσχόμενο, δημιουργώντας μια πεζοπορική γιορτή γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες. Χωρίς κανένα αίσθημα ανταγωνισμού, συμμετέχοντες διάφορων εθνικοτήτων θα χρειαστεί να καλύψουν 102 χιλιόμετρα μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες διοργανώσεις που έχουν λάβει χώρα σε Κροατία, Αυστρία και Βοσνία – Ερζεγοβίνη.”

To event

Το event απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης, που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες διαβίωσης στην ύπαιθρο, που κυνηγούν την περιπέτεια και που θέλουν να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τις ίδιες ανησυχίες.

Γίνετε μέλος του HIGHLANDER Community και ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά βουνά του κόσμου, ξεπερνώντας τα προσωπικά σας όρια.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Βρείτε το HIGHLANDER εδώ και το HIGHLANDER Greece εδώ και εδώ.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε παρακάτω το promo video για το event στον Όλυμπο:

Το παρόν άρθρο άντλησε πληροφορίες από εδώ.

Μοιραστείτε το: