Το πιο όμορφο από όλα. Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

Στον Δήμο Ζωγράφου, την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Ζωγράφου Summer Festival Vol. 2 – 2021

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, που διοργανώθηκαν με επιτυχία για πρώτη φορά πέρυσι και ήδη αποτελούν θεσμό για την πόλη μας, το Ζωγράφου Summer Festival 2021.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 έως και το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, οι συνδημότες μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο και στον εμβληματικό χώρο της πόλης, τη Βίλα Ζωγράφου, μία σειρά από επιλεγμένες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, που θα μείνουν αξέχαστες.

Φέτος, για πρώτη φορά, νέα παιδιά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες, παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στη διήμερη ενότητα Youth Unit.

Σημειώνεται ότι, θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του υπουργείου Πολιτισμού.

Πληροφορίες για την εκδήλωση

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Χρήστος Θηβαίος σε μια συναυλία με τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου. Μαζί τους μια εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια η Βίκυ Καρατζόγλου, ο στενός συνεργάτης του Θάνου το «alter ego» του όπως τον έλεγε, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και μια εξαιρετική ορχήστρα. Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που όλοι αγαπήσαμε. Τραγούδια «κοινού αισθήματος» όπως έλεγε και ο Θάνος, τραγούδια αγαπημένα που πολλές γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα με αυτό τον τρόπο διαχρονικά.

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!

Περισσότερα για τις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού του Δήμου Ζωγράφου εδώ.

Μοιραστείτε το: